17 de jul. 2014

DEBATS ARAKLONG: QUÈ US AGRADARIA?

Senyors/es, jovent de Calonge: arriba el vostre moment, arriba la vostra hora. VOLEM QUE TU TAMBÉ FORMIS PART D'ARAKLONG. AraKlong vol oferir-te l'oportunitat de venir amb nosaltres a fer un debat sobre un tema d'actualitat i així poder fomentar les ganes de participar i donar-te una oportunitat que esperem que gaudeixis. Futbol (Mundial 2014 acabat, Torneig Futbol 7 Espai Jove Festa Major, comença la pretemporada, fitxatges... i més coses que vulguis comentar), qualsevol esport (a punt de començar el Mundial de Bàsquet que es disputa a Espanya, Europeu d'Hoquei Patins...), societat (temes internacionals interessants, resum de la Festa Major d'Estiu...), política (partits nous que han sorgit, començant a preparar les eleccions municipals de Calonge 2015...), etc. 

Volem saber la teva opinió. Si vols participar-hi, ens ho dius per les nostres xarxes socials, per missatge privat, al nostre mail araklong11@gmail.com... I si vols venir amb nosaltres a fer una entrevista i proposar-nos gent a qui poder fer una entrevista, endavant! Junts farem un projecte millor! 

L'única cosa que fem és penjar tots els vídeos a YouTube, al nostre canal. Si no vols, ens ho fas saber i ho gravarem d'una altra manera! A més, si participes, aviat donarem premis i podràs endur-te fantàstics regals! Aprofita! #AraKlongDebat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada