21 de jul. 2014

EL COLLET JA ES PREPARA PER REBRE AQUEST CAP DE SETMANA LA PRIMERA EDICIÓ DEL COSTA BRAVA FASHION WEEKEND

En motiu de la celebració de la primera edició de la Costa Brava Fashion Weekend que es produirà aquest cap de setmana durant els dies 26 i 27 de juliol, avui s'ha presentat aquest esdeveniment a una roda de premsa als Jardins del Collet (entorn on transcorrerà el festival de noves tendències) on hi han intervingut Lena Mataró (responsable de comunicació i premsa del #CBFW), Jordi Soler (alcalde de Calonge), Clara Esteve (coordinadora de moda i passarel·la) i Jordi Roca (coordinador d'imatge i fotografia). Cal recordar que el Costa Brava Fashion Weekend ha estat organitzat per Bravo Produccions comptant amb el suport de diferents partners i l'Ajuntament de Calonge així com la Diputació de Girona.

A continuació us fem un resum de les declaracions que ha fet cadascun dels protagonistes que han oferit aquesta roda de premsa:

El primer en parlar ha estat l'alcalde de Calonge Jordi Soler, on ha convidat a tothom a venir a "un certamen de moda que esperem que es converteixi en un punt de trobada de les noves tendències i un dels capdavanters de Catalunya". Soler també ha volgut destacar que no té cap dubte de que el festival serà un èxit i que agraeix al Jordi, la Lena i la Clara per aportar nous projectes al municipi destacant que l'ajuntament apostarà clarament per projectes que puguin ser exitosos per la vila calongina.

Posteriorment, el torn ha estat per la Lena Mataró, la responsable de comunicació i premsa del #CBFW. Ella mateixa ha destacat que el Costa Brava Fashion Weekend és "l'esdeveniment de l'estiu on apareixeran noves tendències on dissenyadors de moda emergents que no tenen cabuda als circuits de moda oficials podran presentar les seves creacions". Ha recordat l'itinerari d'aquest esdeveniment: "Constarà de passarel·les que seran l'eix central de l'esdeveniment, amb una zona Shopping & Fun (Markets) on s'hi podrà comprar les col·leccions de les desfilades entre altres coses, també compta amb un espai gastronòmic anomenat Vintage Food i també concerts de música en directe a l'escenari Live Music". També ha decidit que el detonant que ha portat al Jordi, a la pròpia Lena i a la Clara ha estat l'èxit que van tenir amb Calonge et posa guapa.


El següent torn era per la Clara Esteve, la coordinadora de moda i passarel·la del #CBFW. Ella ha volgut explicar com va començar tot: "La primera reunió amb l'Ajuntament va ser el mes de febrer i després de que el propi ajuntament ens proposés diverses localitzacions, vam pensar que El Collet és un entorn privilegiat i que compleix els requisits per al festival de moda". Ha explicat que ells mateixos han batejat al Collet com a "Balcó de la Costa Brava". Després ha explicat la programació de les passarel·les i quines marques desfilaran (en pròxims articles us penjarem el programa), així com també ha detallat que al Market no tan sols tindran el seu propi estand les marques que desfilin, sinó que alguns comerços de Calonge també hi seran presents i altres botigues de complements i productes de bellesa d'arreu de la Costa Brava faran el mateix. Per finalitzar, ha exposat els mètodes amb els quals el públic podrà venir a aquest recinte i gaudir de tots els serveis aquest cap de setmana: "A la web, cal descarregar-se l'invitació per poder assistir. Durant aquests dies, també hem fet diferents maneres per a què la gent pugui acudir a aquest event". Ha volgut destacar que al ser el primer any en què es realitza aquesta festa de la moda, s'ha acotat bastant el criteri de selecció, tan sols hi haurà moda d'home, de dona i complements. I ha afegit que "el festival tindrà continuïtat a Calonge. Al principi ens vam plantejar fer-ho itinerant, però hem pensat que l'Ajuntament d'alguna manera es mereix que continuem al municipi pel seu gran suport".

I, en acabat, ha parlat Jordi Roca (coordinador d'imatge i fotografia). Primer de tot, ha volgut especificar que han triat fer l'espai Live Music perquè "l'intenció és que #CBFW es converteixi en un ambient lúdic i festiu a part de gaudir de la nova moda". Ha explicat també que el Vintage Food consistirà en una mena de caravanes antigues on es podrà beure i menjar, com també descansar. Ha assegurat també que "el #CBFW serà com un circuit: veurem la desfilada, comprarem al Market, menjarem i beurem al Vintage Food i escoltarem música en directe". El festival té cançó oficial pròpia que han fet Els Litus. La podreu escoltar a la web del Costa Brava Fashion Weekend.

Per finalitzar l'acte, els assistents han brindat per a què el Festival surti d'allò més bé.

LA GALERIA DE FOTOS QUE HEM FET DURANT L'ACTE LA PODEU TROBAR AL SEGÜENT ENLLAÇ: https://www.facebook.com/araklong11/posts/1444296445839379

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada